Meer dan 50 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaakonderhoud

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud voor bedrijven. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Wij weten als geen ander dat een opgeruimde werkplek bijdraagt aan een hoge productiviteit en een fijne werksfeer. Wij helpen u graag met de dagelijkse en/ of periodieke schoonmaak van uw bedrijfspand. Bent u benieuwd naar het plan op maat van het schoonmaakonderhoud van uw bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Balans is meer dan een schoonmaakbedrijf voor schoonmaakonderhoud alleen:

Balans is flexibel inzetbaar in de randstad en daaromheen. Wij verzorgen het schoonmaakonderhoud in allerlei soorten branches van zorginstellingen, tot onderwijs of het schoonmaken van uw kantoorpand. Onze schoonmakers beschikken over de juiste opleiding en hebben voldoende ervaring in de branche waarin ze werkzaam zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek maken we aan de hand van uw wensen een schoonmaakplan op maat. Hierin bepalen we de frequentie van het schoonmaakonderhoud en de periodieke schoonmaak.  Graag staan we de hele samenwerking met u nauw in contact. Uw ervaringen zijn namelijk waardevol en laten onze mensen uitblinken in hun vak!

Ontvang een gratis offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij werken onder andere voor

Wij verrichten schoonmaakwerkzaamheden in allerlei branches, van kinderdagverblijven tot winkelcentra. Maar in welke branche we ook werkzaam zijn, de organisaties voor wie wij werken zijn altijd meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar een zo optimaal mogelijke samenwerking. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veel gestelde vragen over schoonmaakonderhoud:

We snappen best als u nog vragen heeft …

 • Balans neemt de zorg voor het schoonmaakonderhoud uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor uw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met u af.

 • Wij werken met de meest duurzame middelen en materialen zodat onze milieubelasting beperkt blijft. Met welke middelen we dit doen en hoe ligt vast in ons milieusysteem welke gecertificeerd is met ISO14001.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal beIasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en u hoeft minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Samen met u stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane