Meer dan 50 jaar dé schoonmaakspecialist

Scholen schoonmaak

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Ook voor de schoonmaak van scholen kunt u op ons rekenen!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakbedrijf voor scholen

Een schone school zorgt voor blije studenten en docenten. Iedereen wil graag naar een plek waar alles schoon is en lekker ruikt. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak van uw school uit handen kan nemen en in staat is om van uw school weer een schone en frisse plek te maken, waar studenten en docenten met plezier naartoe gaan? Dan bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak in het onderwijs. Het schoonmaken van scholen doen we met een specialistische reiniging. Balans Schoonmaak maakt ook graag uw school schoon!

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beter doceren en leren met een schone school

Wij zorgen voor schoon sanitair, schone hallen, aula’s, leslokalen, auditoria en pleinen. Iedere dag een schone en frisse omgeving is een noodzakelijke voorwaarde bij het doceren en leren. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de specialistische werkzaamheden die bij het schoonmaken van een school komen kijken en besteden extra aandacht aan plekken die echt hygiënisch moeten zijn. Van dieptereiniging keukens in de kantine tot het schoonvegen van de lokalen en van het lappen van de ramen tot specialistisch vloeronderhoud, Balans Schoonmaak is een van de beste in een school schoonmaken. Een schone school is een gezonde school! Heeft uw school meerdere locaties? Geen probleem, wij doen er alles aan om van uw school een schone school te maken!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Duravermeer x Balans

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Schone onderwijsgebouwen

Wie wil nu wachten met het doen van zijn behoefte totdat hij thuis is? In elk onderwijsgebouw zou het de normaalste zaak van de wereld moeten zijn dat docenten, medewerkers en leerlingen / studenten gewoon naar het toilet gaan. Helaas is dat maar al te vaak niet het geval. Schone en opgeruimde klaslokalen, schone en gezonde schoolkantines en schone sanitaire voorzieningen, wie wil dat nu niet? Met een schoonmaakbedrijf onderwijs is het zo geregeld. Balans Schoonmaak zorgt voor de beste schoonmaak van scholen. Resultaatgericht schoonmaken is waar we goed in zijn!

Wat kost scholen schoonmaak?

Bij Balans Schoonmaak werken we niet met een vaste prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere school anders is en iedere school dus ook andere behoeftes heeft in de schoonmaak. Wij maken daarom graag een vrijblijvende offerte op maat voor de schoonmaak van uw school. Zo kunt u uw wensen aangeven en weet u precies waar u bij Balans Schoonmaak aan toe bent.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de schoonmaak van uw school? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Scholen schoonmaak zoals u dat wilt

Met onze flexibele werktijden spelen we in op de behoeftes van het onderwijs. Gebruikelijk is om vroeg in de ochtend of na sluitingstijd te zorgen voor verfrissing in het gebouw. Maar mocht het nodig zijn dat u ’s middags wat hulp kunt gebruiken of, in het geval van avondonderwijs, vlak voor of na de les, dan kunt u altijd bellen voor onze planning. Onze schoonmaakdiensten bieden wij aan in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Den Haag en Haarlem.

Naast schoonmaakbedrijf voor het onderwijs zijn wij gespecialiseerd in schoonmaak kantoren, schoonmaak horeca en de schoonmaak van andere ruimtes. Benieuwd naar onze andere schoonmaakwerkzaamheden? Bekijk dan hier ons volledige schoonmaak aanbod. Heeft u specifieke wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij zorgen voor een schone omgeving voor al uw studenten en docenten.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane