Meer dan 50 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaak ziekenhuis, medische instellingen & zorgcentra: Vast aanspreekpunt

Hygiëne en gastvrijheid zit in het DNA van medische instellingen zoals een ziekenhuis. Voor ons als duurzaam schoonmaakbedrijf is dit niet anders. De schoonmaak van een ziekenhuis en andere medische instellingen doen wij vanuit de behoefte en beleving van u als opdrachtgever. Samen met u streven wij altijd naar het meest optimale onderhoudsscenario dat aansluit op uw wensen. Wij leveren innovatieve oplossingen voor uw dagelijkse en periodieke ziekenhuis schoonmaak. Oplossingen die we samen met u realiseren. Proactief, inspirerend en geheel op maat.

 

 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

100% zuivere schoonmaak ziekenhuis door cleanroomreiniging

Uiteraard wilt u patiënten, bezoekers en werknemers een veilige omgeving bieden. Wij zijn al sinds 1995 gespecialiseerd in schoonmaken in een ziekenhuis op het hoogste niveau. Cleanroomreiniging is onderdeel van onze portefeuille. Bij deze vorm van schoonmaakwerk in het ziekenhuis gaat er speciale aandacht uit naar een 100% zuivere routinereiniging waarbij verontreiniging door micro-organismen en andere minimale deeltjes worden uitgesloten. Voor schoonmaak in ziekenhuizen zorgen wij door periodieke monitoring dat wordt voldaan aan alle reinheidsklassen van steriele en stofvrije productie.

Bent u benieuwd wat onze experts het onderhoud van uw ziekenhuis of zorginstellingen kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt dezelfde dag nog een reactie voor een op maat gemaakt plan voor ziekenhuis schoonmaak.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk de reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen over schoonmaak in medische praktijken:

We snappen het best als u nog vragen heeft…

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht en de frequentie van de schoonmaak stemmen wij de beste prijs met u af. Ook wanneer er een eigen dienst is kijken we samen naar de mogelijkheden.

 • Samen met u stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen. In de inventarisatie bepalen we dat samen met u.

Specialistische aanpak in de medische sector

Schoonmaken in de gezondheidszorg vraagt om een andere en specifieke aanpak dan normale schoonmaakwerkzaamheden. Daarom is ons personeel VCCN gecertificeerd. Hierdoor hebben wij alle benodigde kennis en vaardigheden in huis, zodat wij uw ziekenhuis, zorgcentra of praktijk kunnen bedienen op een specialistische wijze.

Wanneer u een samenwerking aangaat met Balans Schoonmaak, dan kunt u uitgaan van een professionele en specialistische schoonmaak van uw operatiekamers, laboratoria, poliklinieken, ziekenhuizen en zorgcentra. Daarnaast maken we ook verpleegkamers, tandartspraktijken, huisartspraktijken en openbare ruimtes in medische praktijken schoon. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen en uw uitdaging te delen!

Schoonmaken ziekenhuis: diverse werkzaamheden

Voor de schoonmaak in een ziekenhuis richten onze medewerkers zich op de volgende werkzaamheden:

 • Schoonmaak medische praktijken
 • Basis schoonmaakonderhoud
 • Interieuronderhoud van behandelkamers en andere ruimtes
 • Reiniging van de sanitaire voorzieningen
 • Vloeronderhoud
 • Op aanvraag breiden we de schoonmaakwerkzaamheden naar wens uit

Welk schoonmaakwerk in uw ziekenhuis mogen wij van u overnemen?

Duurzame kennis in de praktijk

Hoewel wij verschillende takken van sport beheren binnen het onderhoud van een ziekenhuis, stoppen onze werkzaamheden niet bij reiniging. Wij denken met u mee. Door ons schoonmaakwerk in uw ziekenhuis haalt u expertise in huis. Dat kunt u van gespecialiseerde medewerkers verwachten met een VCCN-certificaat. Voor schoonmaken in een ziekenhuis volgen onze schoonmakers een opleiding op locatie waardoor ze de omgeving en uw wensen nauwkeurig kunnen opvolgen.

Schoonmaken in het ziekenhuis staat of valt met monitoring. Daarom voeren wij 4 x per jaar een kwaliteitscontrole uit. Constant werken aan kwaliteit betekent óók constant opleiden. Maar naast een vakopleiding geven wij onze werknemers ook veel aandacht. Onze werknemers worden dagelijks gemotiveerd en krijgen meer duurzame kennis door interne scholing. Dit vertaalt zich in bevlogen én gelukkige werknemers. Het resultaat voor schoonmaak in het ziekenhuis? Hygiënisch schone panden en een veilige omgeving voor bezoekers, patiënten én personeel.

Duurzaam schoonmaken

Voor het onderhoud van uw ziekenhuis zit u bij ons meer dan goed. Wordt u onze opdrachtgever? Dan kunt u rekenen op maatwerk ziekenhuis schoonmaak met een schoonmaakmiddel voor uw ziekenhuis dat zo weinig mogelijk impact uitoefent op het milieu. Wij geven om het milieu. U toch ook? Neem contact op. De schoonmaak in uw ziekenhuis voeren wij uit op basis van de gewenste frequentie met het schoonmaakmiddel voor het ziekenhuis van uw voorkeur.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Onze schoonmaakpartners

De organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Wij gaan voor een flexibele, persoonlijke en open samenwerking, waarin de communicatie een korte lijn is. Vanuit onze expertise denken we graag met u mee over het schoonmaakproces en het optimaliseren daarvan. Bij Balans Schoonmaak praten wij niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Benieuwd naar onze samenwerkingspartners? Wij werken onder andere samen met.

Duravermeer x Balans