Meer dan 50 jaar dé schoonmaakspecialist

Industriële reiniging: 4x Kwaliteitscontrole p/j

Schoonmaken op het hoogste niveau. En dat omdat hygiëne en veiligheid anders in het geding komt. Besteed industriële reiniging uit aan het team van Balans Schoonmaak. Wij werken volgens de officiële protocollen voor industriële reiniging en weten iedere food fabriek of non-food fabriek schoon te maken. Van cleanrooms tot productiehallen.

Bent u benieuwd wat onze experts voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte voor industrieel onderhoud aan. U ontvangt dezelfde dag nog een reactie!

Industriële reinigers: zo gaan wij te werk

Als industriële reinigers zijn we nauw betrokken bij het proces, volgen moeiteloos procedures op en we houden korte lijnen. Dit kan alleen wanneer er goed samengewerkt wordt. Daarom stemmen we tijdens het kennismakingsgesprek goed de wensen en verwachtingen af.

Heeft u speciale wensen , waar wilt u de focus op leggen en welke procedures moeten er gevolgd worden voor het uitvoeren van de industrial cleaning? Zodra wij duidelijk de instructies weten voor de de industriële schoonmakers, kunnen wij het team inzetten.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recencie AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk de reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen over industriële reiniging

We snappen best als u nog vragen heeft …

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg van schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht en de frequentie van industriële reiniging stemmen wij de beste prijs met u af.

Oplossingen voor diverse industrieën

Om de efficiëntie en productiviteit te waarborgen, hebben industriële reinigingsbedrijven goede kennis van zaken nodig. Balans heeft deze expertise en is vakkundig in industriële reiniging. Onze facilitaire experts gaan efficiënt te werk en zorgt ervoor dat uw productieproces niet, of nauwelijks wordt verstoord.

Ten allen tijden zorgen we als industrieel schoonmaakbedrijf ervoor dat procedures en protocollen strikt opgevolgd worden. Het uitvoeren van industriële schoonmaak zorgt voor de continuïteit van het productieproces. Wij staan voor u klaar en verzorgen de dagelijkse en periodieke schoonmaak van uw industriële omgeving.

Wij voeren als industrieel reinigingsbedrijf de volgende werkzaamheden uit:

 • Drukvacuümtechniek
 • Hogedrukspuit
 • Chemisch technische reiniging
 • Luchtkoelers reinigen
 • Air fin banken reinigen
 • Ontstoffen (besloten) ruimtes

Vraag een offerte aan voor industriële reiniging

Industriële reinigers zijn echte vakspecialisten. Er komt veel expertise bij kijken. Alleen door het op de juiste manier uit te voeren, kan de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd worden. Juist daarom is het belangrijk om onze professionele industriële schoonmakers in te zetten.

Bent u geïnteresseerd in de industriële schoonmaak van Balans Schoonmaak? Heeft uw bedrijf dagelijks of periodiek industriële onderhoud nodig? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Antwoord op een vrijblijvende offerte krijgt u binnen 24 uur.

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane