Meer dan 50 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Utrecht: Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Wij hebben de kennis, expertise en materialen in huis om panden als kinderdagverblijven, onderwijs, hotels, kantoorpanden en medische instellingen weer blinkend schoon te krijgen. Omdat schoonmaakbehoeften per branche én klant verschillen werken wij niet met een one size fits all formule. We werken met een duurzaam maatwerk pakket, afgesteld op uw unieke situatie. Benieuwd naar onze aanpak? Vraag een offerte aan. Zo kunt u ons als schoonmaakbedrijf in Utrecht inzetten. Wij bieden u:

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Utrecht
 • Vaste schoonmaakploeg
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Flexibele werktijden

Balans is meer dan een schoonmaakbedrijf in Utrecht alleen

Uw werkomgeving fris, gastvrij en weer hygiënisch schoon dankzij onze flexibele, efficiënte en vakkundige medewerkers. Omdat schoonmaken mensenwerk is, vormen onze werknemers de motor van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht. Wij investeren in scholing en coaching zodat onze werknemers goed worden in wat ze doen en graag doen waar zijn het beste in zijn: uitblinken in hun vak. Het resultaat? Blinkende panden door diensten als:

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Utrecht:

Met onze efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze facilitaire experts nemen we u graag werk uit handen. Rekening houdend met onze belangrijkste basisprincipes: oog voor detail, resultaatgericht en beste prijs/ kwaliteit.

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk onze reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen in Utrecht:

We snappen het best als u nog vragen heeft…

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Samen met onze opdrachtgevers stemmen wij de juiste tijd af waarop het werk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht in Utrecht en de frequentie

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en u hoeft minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. In sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Waarom een schoonmaakbedrijf in Utrecht?

In onze werkwijze zetten wij mens en milieu centraal. U ook? Dan zijn wij voor elkaar gemaakt. U weet: alles wat aandacht krijgt, groeit. Dat geldt voor werk, maar zeker ook voor werknemers. Daarom investeren wij in onze werknemers. Ze ontvangen een leerzame inwerkperiode waarin ze de klant goed leren kennen. Ook werken we uitsluitend met duurzame middelen voor een zo min mogelijke belasting van het milieu. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Balans Schoonmaak zorgt ervoor dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone omgeving.

Inhuren schoonmaakbedrijf Utrecht kosten

Er is geen kant en klaar antwoord te geven over de kosten van een schoonmaakbedrijf in regio Utrecht. Ieder plan is maatwerk en daarom hangen de kosten grotendeels af van de oppervlakte van uw pand en de diensten die u afneemt. Schroom niet om contact met ons op te nemen of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. We nemen zo snel als mogelijk contact met u op en sturen we een offerte op maat.

Heeft u liever eerst meer informatie over schoonmaak in Utrecht? Neem contract op met één van onze adviseurs. Wij streven naar een snelle reactie!

Duurzame schoonmaak in Utrecht

Professioneel schoonmaken betekent bij ons dat er wordt gewerkt met de beste duurzame middelen en materialen. Maar duurzaamheid gaat over meer dan alleen de aanschaf van groene producten. Onze medewerkers worden opgeleid om duurzaam schoon te maken. Daarbij kunt u denken aan spaarzaam watergebruik. Niets voor niets kan ons schoonmaakbedrijf in regio Utrecht een klanttevredenheidsscore van 96% overleggen. En dat telt, want onze partner staat voor ons altijd op de eerste plek. Voor duurzaam schoonmaken bent u bij Balans aan het juiste adres, zonder iets te hoeven in te leveren op kwaliteit.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?