Meer dan 50 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam: Eén Vast Aanspreekpunt

Schoon, schoner, schoonst. Wij gaan voor dat laatste. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omstreken ontzorgen wij bedrijven en instellingen volledig in het schoonmaken. Van standaard schoonmaakwerk op kantoren tot het schoonmaken van cleanrooms en industriële hallen.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakbedrijf Rotterdam voor diverse werkzaamheden

Voor ons is iedere schoonmaakklus in Rotterdam maatwerk. Voordat wij aan de slag gaan, komen we eerst eens langs bij u op locatie. De gehele samenwerking houden we de lijnen kort, want we zien u als een waardevolle partner. Uw inzichten en ervaringen zijn waardevol en laten onze mensen uitblinken in hun vak. Als schoonmaakbedrijf Rotterdam voeren we onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Rotterdam

Al geruime tijd zijn wij actief in Rotterdam en omstreken en daardoor flexibel inzetbaar. Samen met onze opdrachtgevers doelen we op een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze kennis en expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar nodig. We praten niet over klanten, maar over samenwerking partners.

Wat zeggen anderen over ons?

Bekijk onze reviews van onze partners:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen aan schoonmaakbedrijf Rotterdam

We snappen best als u nog vragen heeft …

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht in Rotterdam en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met u af.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en u hoeft minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Samen met u stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal beIasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Schoonmaakbedrijf Rotterdam en omgeving

Wij reinigen op dagelijkse basis ruim 400 kantoren, scholen, bedrijfspanden, cleanrooms, zorginstellingen, appartementencomplexen en andere openbare ruimten. Dat wordt gedaan door goed opgeleide vakmensen, die uitblinken in hun eigen discipline.

Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam vinden we professionaliteit belangrijk. Onze werknemers beschikken over de benodigde diploma’s en certificeringen en worden op regelmatige basis bijgeschoold. Zo weten we zeker dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen blijven voldoen.

Goed om te weten: wij zijn werkzaam in heel Nederland. In Rotterdam als schoonmaakbedrijf, maar ook daarbuiten. Met meer dan 400+ professionele schoonmakers maken we het bedrijfsleven steeds en opnieuw een stukje schoner.

Full service schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Balans maakt schoon op verschillende soorten locaties, maar ons aanbod aan diensten loopt sterk uiteen. Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam hebben we diverse specialisten in dienst voor de volgende diensten:

Waarom een schoonmaakbedrijf inhuren in Rotterdam?

Ontvang uw personeel en uw gasten in een schone omgeving. Goed voor de productiviteit, gezondheid en tevredenheid. Wij helpen u graag bij de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand of een andere specialistische klus. Benieuwd hoe onze facilitaire experts u van dienst kunnen zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze facilitaire experts werken resultaatgericht, hebben een echte Rotterdamse mentaliteit en een oog voor detail. Daarnaast werken we efficiënt en denken we graag mee.  Wij hebben een goed opgeleide ploeg medewerkers die alles spic en span krijgen én houden. Van glasbewassing tot dieptereiniging van sanitair, als schoonmaakbedrijf in Rotterdam voorziet Balans schoonmaak in vakmensen, die betrouwbaar zijn en hun werk serieus nemen. Een fijne samenwerkingspartner dus!

Welke diensten voert Balans als schoonmaakbedrijf in Rotterdam uit?

Balans Schoonmaak heeft ruim 400 medewerkers in dienst die inzetbaar zijn op meerdere terreinen. Zo kunt u bij ons terecht voor professionele glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en het schoonmaken van sanitair en de keuken. Voor welke dienst u ook kiest, wij hebben gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied en een goede opleiding hebben gevolgd, waardoor zij in het bezit van de benodigde certificaten. Ook zorgen we als schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor dat zij regelmatig worden bijgeschoold. Zo kunnen wij altijd goede kwaliteit garanderen!

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Rotterdam?

Iedere bedrijf is anders, iedere klus is maatwerk. Dat is dan ook de reden dat we bij Balans Schoonmaak niet met een vaste prijs werken. We maken altijd een offerte op maat, afhankelijk van de schoonmaakklus die we voor uw bedrijf gaan uitvoeren. Bovendien denken we mee over het schoonmaakproces en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. Wilt u weten wat de kosten voor uw schoonmaakklus zijn? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam.
Voor de grondige schoonmaak, specialistische reiniging of reguliere schoonmaak kunt u op ons rekenen bij onder andere de volgende branches:

 • Kantoren
 • Scholen
 • Bedrijfspanden
 • Cleanrooms
 • Zorginstellingen
 • Appartementencomplexen
 • Andere openbare ruimten

Kunt u Balans in Rotterdam inschakelen als schoonmaakbedrijf voor cleanrooms?

Absoluut. Wij begrijpen dat hygiëne vrijwel nergens zo belangrijk is als in cleanrooms. Bescherming tegen stof en bacteriën is essentieel en dat betekent dat ook de reiniging van de cleanroom goed en grondig moet gebeuren. Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam heeft daarom speciale cleanroomspecialisten in dienst, die uitstekend op de hoogte zijn van de almaar strenger regelgeving omtrent het schoonmaken van cleanrooms.

Zo beschikken zij over de kennis en discipline die noodzakelijk is om uw cleanroom(s) volledig schoon te houden. Om dat te waarborgen, hebben we ook duidelijke afspraken gemaakt over gedrag en kleding. Alles staat dus in het teken van maximale hygiëne. Daarbij moet u ook denken aan specialistische schoonmaak- en onderhoudsmiddelen, die geschikt zijn voor het reinigen van cleanrooms, laboratoria of ESD-vloeren.

Zijn jullie als schoonmaakbedrijf in Rotterdam inzetbaar voor appartementencomplexen?

Zeker. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is inzetbaar als schoonmaakpartner voor appartementencomplexen en flatgebouwen van VVE’s en woningbouwverenigingen in Rotterdam. Vanwege de grote inloop van bewoners en gasten, moeten deze namelijk goed worden onderhouden. Denk daarbij aan de entree, de galerij, het trappenhuis, de beglazing en de lift. Voor een verzorgde uitstraling, wilt u dat deze netjes blijven. Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam draagt daaraan bij.

Periodiek onderhoud is daarom noodzakelijk. Als gerenommeerd schoonmaakbedrijf in Rotterdam zijn wij een partij die afspraken nakomt en duidelijk communiceert. U weet dus zeker dat de schoonmaak altijd op dezelfde gezette tijden plaatsvindt, en dat het werk grondig gebeurt. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om eens in de zoveel tijd een dieptereiniging te doen. Dat gaat net iets verder dan gewoon onderhoud.

Werken bij schoonmaakbedrijf Balans in Rotterdam?

Dat kan bij Balans Schoonmaak! Bekijk onze vacatures bekijken of stuur een open sollicitatie. Wij leren u graag kennen, als u een passie heeft voor het schoonmaakvak en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Neem contact met ons op en misschien gaat u binnenkort dan wel aan de slag als schoonmaker van cleanrooms, vliegtuigen of hotels!