Meer dan 50 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Haarlem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Haarlem? Dan bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Haarlem

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Noord-Holland en heeft 400 enthousiaste medewerkers in dienst. Ons hoofdkantoor staat in Sint Pancras en onze samenwerkingspartners bevinden zich vooral in de regio’s; Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij zijn als schoonmaakbedrijf ook actief in Haarlem!

Dagelijks reinigen wij ruim 600 panden in Nederland. Dit varieert van scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen, appartementencomplexen en meer. Voor iedere branche hebben wij schoonmaak-specialisten in dienst. Voor specialistische reiniging staan wij als schoonmaakbedrijf in Haarlem altijd voor u klaar.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in de regio Haarlem

Heeft u een bedrijf, in Haarlem of in IJmuiden, Zandvoort, Noordwijk, Zaandam, Aalsmeer of ergens anders in de omgeving van Haarlem, en bent u op zoek naar een professionele partner voor uw schoonmaak? Wij gaan graag met u in gesprek. Als schoonmaakbedrijf in Haarlem zijn wij beschikbaar als schoonmaakpartner voor dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud voor kantoren en particulieren.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak – Wij zijn trots!

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Schoonmaakbedrijf Haarlem

Voor de uitstraling van uw bedrijf of organisatie is het van groot belang dat uw (bedrijfs)pand goed wordt onderhouden. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V in Haarlem en omgeving helpt u graag om dat streven in de praktijk te brengen. Met meer dan 35 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf weten wij wat nodig is voor een perfect hygiënische leef- en werkomgeving, zowel voor uzelf als voor anderen.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een schoonmaakbedrijf in Haarlem met meer dan 400 medewerkers. Deze hebben ieder hun eigen speciale vaardigheden. U kunt ons dus voor tal van schoonmaakactiviteiten inhuren: van gevelreiniging tot glasbewassing, en van vloeronderhoud tot de dieptereiniging van professionele keukens en sanitair. Professionele schoonmaak in Haarlem? Balans Schoonmaak!

Schoonmaakbedrijf in Haarlem met veel ervaring

Omdat we ons al decennialang op de schoonmaakmarkt begeven, zijn onze mensen uitstekend onderlegd. Ons schoonmaakbedrijf in Haarlem is inmiddels verantwoordelijk voor het onderhoud en het reinigen van ruim 400 panden door de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

De aanhoudende groei hebben we te danken aan ons strikte personeelsbeleid en ons oog voor kwaliteit. Zo beschikken al onze vakmensen over de juiste certificeringen en zorgen wij ervoor dat bijscholing mogelijk is. Naast representatief en kundig, zijn onze medewerkers betrouwbaar en nemen ze hun werk serieus. En dat is terug te zien in het eindresultaat van hun schoonmaakwerkzaamheden in Haarlem!

Ervaren en professionele glazenwasser in Haarlem

Ons schoonmaakbedrijf in Haarlem richt zich specifiek op een aantal belangrijke onderdelen van het schoonmaakvak. Glasbewassing – glazenwassers – is voor ons een belangrijke pijler. Onze vaklieden in Haarlem wassen de ruiten van ieder type gebouw, dus ook flats en hogere kantoorcomplexen. Indien nodig, beschikken we namelijk over onze eigen hoogwerker. Ook bieden wij mogelijkheden voor het innovatieve telescoopbewassing.

De glazenwassers van ons schoonmaakbedrijf in Haarlem zorgen ervoor dat uw ramen écht weer helemaal schoon worden. Er wordt gebruikgemaakt van de beste schoonmaakmiddelen en milieuvriendelijke producten. Schoon wordt daardoor écht schoon, zonder dat de duurzaamheid daarbij in het geding komt. Zo vormen uw ramen straks het logische visitekaartje van uw bedrijf of organisatie.

Snel een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Haarlem inschakelen

Heeft u een schoonmaakklus die snel moet worden opgepakt, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking op de langere termijn? Neem dan eens contact op met een van onze schoonmaakadviseurs. Die vertelt u alles over het brede scala aan mogelijkheden dat wij bieden op het gebied van grondig schoonmaakwerk. U heeft altijd binnen 24 uur reactie.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw schoonmaakwerk, of wilt u weten hoeveel het inhuren van een goede huismeester kost? Dan kunt u ook meteen via onze website een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn, dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat in uw mailbox. U kunt ook altijd eerst bellen: 072 – 303 02 10.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Schoonmaakbedrijf in Haarlem voor appartementencomplexen en flats

De buitenkant van uw (bedrijfs)pand in Haarlem moet er stralend uitzien, maar ook de binnenkant dient goed te worden onderhouden. Zeker bij gebouwen waar de inloop van bewoners en gasten groot is, zoals een appartementencomplex. Als verantwoordelijke wilt u dat uw portiek, entree, galerij, trappenhuis en lift eveneens schoon blijven. U ontkomt dus niet aan periodiek onderhoud.

Met ons schoonmaakbedrijf verzorgen we al 35 jaar de reiniging en het onderhoud van appartementencomplex in Haarlem en omgeving. Op gezette tijden, meestal 1 of 2 keer per week, komen onze gekwalificeerde en gecertificeerde werknemers langs om de boel grondig onder handen te nemen. Periodieke glasbewassing, bijvoorbeeld eens per zes maanden, kan hierbij worden inbegrepen.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Haarlem
 • Altijd een plan op maat Ook voor u!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!