Meer dan 50 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Almere: Vaste Schoonmaakploeg

Ben u gevestigd met uw bedrijf in Almere en kunt u de schoonmaak niet meer langer zelf bolwerken? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Als schoonmaakbedrijf in Almere, leveren we voor verschillende branches diverse schoonmaakwerkzaamheden. Laat weten wat u schoonmaakuitdaging voor ons is, en we maken een schoonmaakplan geheel voor u op maat.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Almere
 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Almere en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Balans is meer dan een schoonmaakbedrijf in Almere

Onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen de rol als schoonmaakbedrijf Almere. Met specialistische diensten en innoverende concepten helpen we u graag in de schoonmaak op allerlei fronten. Zo verzorgt ons schoonmaakbedrijf in Almere zowel de dagelijkse schoonmaakonderhoud als glasbewassing of vloeronderhoud. Voordat we bij u aan de slag gaan komen we langs op locatie en maken we een schoonmaakplan op maat. Graag staan we de hele samenwerking met u nauw in contact. Uw ervaringen zijn namelijk waardevol en laten onze mensen uitblinken in hun vak.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten

Indien u op zoek bent naar professioneel schoonmaakbedrijf Almere, gaan wij graag met u in gesprek. Onze gekwalificeerde medewerkers (RAS-gecertificeerd) zorgen altijd voor een duurzame schoonmaak van hoge kwaliteit. Dit doen we voor verschillende branches, zoals kantoren, publieke ruimtes, winkels, horeca, sportcentra, scholen, kinderdagverblijven, medische instellingen, appartementencomplexen en flats gevestigd in Almere.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Almere 

Samen streven we ernaar om zo’n optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze kennis en expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. 

Partner van AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen aan schoonmaakbedrijf Almere:

We snappen best als u nog vragen heeft …

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht in Almere en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met u af.

 • Samen met u stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal beIasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

Waarom schoonmaak uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf in Almere?

Zelf uw pand schoonmaken of een schema opstellen met uw medewerkers kunt u doen. Maar uw bedrijf professioneel laten schoonmaken gaat gepaard met een aantal aantrekkelijke voordelen. Voor de schoonmaak huurt u een gemakkelijk een schoonmaakbedrijf in Almere in. Dicht bij u in de buurt. Hieronder ziet u de belangrijkste pluspunten op een rijtje van een schoonmaakbedrijf in Almere:

 • Tijdsbesparing: wij maken schoon, u niet. Steek uw waardevolle tijd in uw eigen werkzaamheden in plaats van het weggooien van de vuilnis. Ook uw medewerkers hoeven niet langer te stofzuigen en te dweilen. Ze kunnen volledig doen waarvoor ze zijn aangenomen
 • Flexibiliteit: uw wensen staan bij ons voorop. Het schoonmaakschema passen we aan op uw behoeftes. Denk hierbij aan de werkzaamheden maar ook de frequentie van de schoonmaak. Schoonmaken buiten kantoortijd? Geen probleem. Onze medewerkers plan je in wanneer het u uitkomt. Kies voor een snelle mogelijkheid tot schakelen, voor een schoonmaakbedrijf in Almere bij u in de buurt
 • Kwaliteit: onze specialisten van ons schoonmaakbedrijf in Almere, maken tot in de kleinste details schoon. We zorgen zelf voor de juiste, professionele schoonmaakmaterialen. Zet ons in voor de dagelijkste schoonmaak, maar ook voor specifiekere klussen zoals vloeronderhoud of cleanroomreiniging

Schoonmaakbedrijf Almere: Neem contact met ons op

Overal in Almere zijn we actief. Voor een schoonmaakbedrijf onder andere in Almere Buiten, Almere Poort en het centrum, neemt u contact met ons op. We maken een op maat gemaakte, zakelijke offerte. Voor we beginnen met de schoonmaak komen we bij u langs op locatie. Hier wordt ons personeel ingewerkt zodat ze alle ins en outs kennen van uw kantoor.

Verschillende werkzaamheden

Met ruim 400 medewerkers in dienst bij ons schoonmaakbedrijf in Almere, hebben we voor alle schoonmaakklussen de beste mensen in huis. De schoonmaak van u bedrijf kan immers uiteenlopen van groot onderhoud tot de dagelijkse schoonmaak. Onder andere verzorgen we de volgende werkzaamheden:

Heeft u een specifieke klus zoals bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti? Wij houden wel van een uitdaging! Neem contact met ons op en we bedenken samen de juiste oplossing.

Diverse branches

Onze facilitaire experts zijn al jaren actief in allerlei verschillende sectoren. Denk aan kinderdagverblijven, kantoren, hotels, scholen, sportcentra, winkels en medische praktijken. Ook verschillende vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars schakelen ons in. Elk denkbaar kantoorpand in Almere nemen wij, als schoonmaakbedrijf in Almere, onder onze hoede.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane