Meer dan 50 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaak locaties van Balans Schoonmaak

Bekijk hier alle locaties waar Balans werkzaam is! Met onze full service schoonmaakwerkzaamheden is Balans Schoonmaak er voor al uw werkzaamheden!

  • Beste prijs / kwaliteit garantie
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Onze schoonmaak locaties

Balans Schoonmaak is in diverse delen van het land werkzaam. Je vindt ons in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Onze specialisten zetten zich graag in voor de professionele schoonmaak van uw bedrijf in grote steden, maar ook in de kleinere. Van Amsterdam tot Pijnacker: onze schoonmakers maken iedere ruimte weer spic en span. U vindt hieronder diverse plaatsen waar wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw stad er niet tussen staat. Is dit het geval? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder!

Wij maken schoon in heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak staat met diverse schoonmaakdiensten voor u klaar. Zo kunt u ons inzetten voor de dieptereiniging van uw keuken in de horeca, voor gevelreiniging van een van uw panden, kantoorschoonmaak, glasbewassing en meer. Wij voeren deze schoonmaakwerkzaamheden uit voor vrijwel alle branches én in uiteenlopende delen van Nederland. Mocht uw stad hierboven niet genoemd worden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
  • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Ontvang binnen 24 uur reactie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.